De Tuinen van A. Vogel

Door De Redactie
Op zoek naar een gezonde uitstap voor het hele gezin? Het 'gezondste plekje van Nederland', de Tuinen van A. Vogel hebben heel wat te bieden. Je kan er wandelen en fietsen, er zijn workshops, kinderspeurtochten,... Maar bovenal kan je er gezonde lucht opsnuiven!

De Tuinen van A. Vogel liggen op 2,5u rijden van Brussel, tussen Elburg en ‘t Harde in Nederland. Er groeien meer dan 35 verschillende plantensoorten die er zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen op ecologische wijze geteeld worden. Zo krijgen de plantjes de kans om hun kenmerkende geneeskrachtige verbindingen op te bouwen.
Naast de tuinen met krachtige kruiden en planten die worden gebruikt bij de productie van de natuurlijke A.Vogel voedingssupplementen zijn er tal van andere parken met telkens ecologisch geteelde gewassen. Zo is er een tuin met biologisch fruit, een granentuin, een culinaire tuin met gezonde, vergeten groenterassen en een tuin met tips voor je eigen tuin.

Vanaf Pasen kan je een Veluwefiets huren. “De Veel Luwe Smultour” of de “lekkere” fietsroute zijn een ideale combinatie van fietsen en een kennismaking met de streekproducten die je tijdens je tocht op verschillende locaties kan proeven.
Er zijn ook huifkartochten, rondleidingen, workshops, enzovoort. Ook de kids zullen zich in de Tuinen van A. Vogel niet vervelen: voor hen is er een “Gezonde Speurtocht”, om hen op een speelse manier kennis te laten maken met de natuur. Je kan zelfs het verjaardagsfeestje van je kids in De Tuinen vieren!
Op 9 juli is er een opendeurdag in De Tuinen van A. Vogel. Proeverijen, workshops, demonstratie schaapscheren, pony rijden en nog veel meer staan die dag op het programma. 

Praktisch:

De Tuinen zijn gratis toegankelijk en dagelijks geopend van zonsopgang tot zonsondergang.
Adres
Eperweg 3-5
8084 RB ‘t Harde
Nederland
www.avogel.be

Partner Content