Diëtisten zetten deuren open

Diëtisten zetten deuren open

Dit jaar wordt de nadruk vooral gelegd op de nutritionele productinformatie die op het etiket van voorverpakte voedingsmiddelen staat af te lezen. Dankzij de deskundige tips van een diëtist uit je buurt zou je zo in staat moeten zijn om een gezond product makkelijker te herkennen.

De “Week van de diëtist” is een initiatief van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten en de actie wordt ondersteund door de Christelijke Mutualiteiten. Maar liefst 125 deelnemende diëtisten zetten hun deuren open voor alle geïnteresseerden. Ga dus zeker even langs voor een vrijblijvend gesprek want een bezoekje bij de diëtist kan een eerste stap zijn naar een gezondere levensstijl en een evenwichtige voeding.

De lijst van de deelnemende diëtisten/voedingsdeskundigen vind je hier terug. Neem contact op met een diëtist uit jouw buurt en maak een afspraak tijdens de week van 12 tot 17 maart!

 

Meer info: http://www.dietistenvereniging.be/

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)