Diëtisten zetten deuren open

Door De Redactie
Tijdens de 3e editie van de "Week van de diëtist" zetten diëtisten opnieuw hun deuren open. Van 12 tot 17 maart zullen zij volop gezonde voeding promoten en geven ze vrijblijvend professioneel voedingsadvies!

Dit jaar wordt de nadruk vooral gelegd op de nutritionele productinformatie die op het etiket van voorverpakte voedingsmiddelen staat af te lezen. Dankzij de deskundige tips van een diëtist uit je buurt zou je zo in staat moeten zijn om een gezond product makkelijker te herkennen.

De “Week van de diëtist” is een initiatief van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten en de actie wordt ondersteund door de Christelijke Mutualiteiten. Maar liefst 125 deelnemende diëtisten zetten hun deuren open voor alle geïnteresseerden. Ga dus zeker even langs voor een vrijblijvend gesprek want een bezoekje bij de diëtist kan een eerste stap zijn naar een gezondere levensstijl en een evenwichtige voeding.

De lijst van de deelnemende diëtisten/voedingsdeskundigen vind je hier terug. Neem contact op met een diëtist uit jouw buurt en maak een afspraak tijdens de week van 12 tot 17 maart!

Meer info: http://www.dietistenvereniging.be/

Partner Content