Gezond zijn = rijk zijn

Gezond zijn = rijk zijn


    • Tijd om die zomerkilo’s kwijt te raken, en tegelijkertijd de rekening van je fitness club af te slanken? Raadpleeg de afdeling Personeelszaken van het bedrijf waarvoor je werkt. Bedrijven hebben vaak een gezondheidsbeleid en betalen een deel van je fitness abonnement terug. Leg je oor ook eens te luisteren bij je mutualiteit. Zij komen ook vaak tegemoet bij sportieve inspanningen van hun leden!
    • Tijd voor een grondige medische check-up: ga op zoek naar gezondheidsorganisaties die gratis een medisch onderzoek verrichten. Je zal er heus wel vinden!
    • Tijd om te stoppen met roken? Hoera, hiermee bespaar je niet een aanzienlijke som geld aan sigaretten, maar je spaart ook je gezondheid en die van je gezinsleden. Je ziekenfonds vergoedt bovendien rookstopmiddelen op basis van een medisch attest.
    • Tijd voor een gezond lichaam? Raadpleeg je ziekenfonds. Zij organiseren vaak gratis workshops of infosessies over fat burning, relaxatie, nordic walking, …
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)