Hou je hart en brein in topvorm

Door De Redactie

Wie z’n hartfunctie en hersenfuctie beter wil ondersteunen, zal op zoek moeten gaan naar een voedingssupplement om z'n dagelijkse portie omega 3-vetzuren op peil te houden. Dan ben je bij MorEPA aan het juiste adres. MorEPA is namelijk de sterspeler op vlak van omega 3-vetzuren. Waarom? Omdat enkel de állerbeste grondstoffen worden selecteerd om een volledig en gezond voedingssupplement te bekomen.

Top van de Belgische markt

Omega 3-vetzuren, rijkelijk aanwezig in vis als sardines en makreel, verlagen de kans op hart- en vaatziekten. Ook het verdwijnen van spiermassa tijdens het verouderingsproces wordt tegengaan en deze vetzuren houden ook je hersenen in topvorm. Ook al staat vis regelmatig op het menu, toch krijg je nooit voldoende omega 3-vetzuren binnen. Daarom is het raadzaam om voor een omega 3-supplement te kiezen.

Logischerwijs zoek je naar een supplement met de hoogste concentratie aan omega 3-vetzuren. En dat is MorEPA! Het is de eerste hoog gedoseerde omega 3-capsule op de Belgische markt. Het superkritische productieproces is gepatenteerd waardoor niemand zo’n hoge en pure zuiverheid heeft. En zo onderscheidt MorEPA zich van andere merken. De capsules bevatten ook bijna geen zware metalen.

Uit de Atlantische Oceaan

MorEPA is een product op basis van visolie uit haring, makreel, ansjovis, sardines. Het gaat om wilde vis, die niet afkomstig is uit visteelt. De vissen komen uit de wateren van de Atlantische Oceaan en de Stille Zuidelijke Oceaan. In Belgische laboratoria wordt gecontroleerd of deze olie aan de strenge criteria van MorEPA voldoet. Enkel de zuiverste olie van de beste kwaliteit wordt gebruikt.

De visolie wordt tijdens een uitgebreid procedé grondig gezuiverd zodat het visaroma bijna onmerkbaar wordt. Daarom heeft MorEPA de beste smaak van alle omega 3-suplementen op de markt.

Als je nog niet wist welk voedingssupplement het beste is voor jouw hart en hersenen, dan hoef je nu niet meer te twijfelen. De combinatie van de hoogste dosering omega 3-vetzuren, de hoge zuiverhuid en de beste smaak, maken van MorEPA hét geknipte voedingssupplement!

 

Partner Content