Kunnen multifocale glazen jouw leven aangenamer maken? Kom het hier te weten!

Heb je een bril om veraf te kijken op je neus staan, maar heb je ook moeite om de kleine lettertjes op het papier te lezen? Dan zijn multifocale glazen hét redmiddel. Waar je ze kunt vinden? Bij Pearle Opticiens

Waarom een multifocale bril? Daarom!

Heb je moeite met het lezen van de letters in jouw favoriete tijdschrift, maar ook bij het kijken naar verkeersborden die een paar meter verderop staan? En heb je daarom meerdere brillen in de omloop waarmee je heel de dag loopt te jongleren? Niet echt handig, toch? En al zeker niet als je er speciaal een grotere handtas voor moet kopen, of — erger nog — één van die brillen vergeet. Zonde als dat avondje cinema hierdoor in duigen valt!


giphy.com

Twee verschillende brillenglazen in één glas

Met een multifocale bril kun je veraf, dichtbij én tussenin goed zien. Top! Gedaan dus met voortdurend wisselen tussen een lees- en vertebril. De glazen hebben namelijk een leesgedeelte aan de onderkant en een gedeelte aan de bovenkant om goed mee in de verte te kijken. Alles in één dus, want less is more!

PS De overgang is zeer vloeiend en je kunt ook in de tussenzone perfect scherp zien.

Kun je makkelijk wennen aan een multifocale bril?

Natuurlijk is het in het begin even aanpassen, maar maar liefst 94% van de Pearle klanten went perfect aan zijn multifocale bril. Pearle Opticiens biedt – voor wie het toch niet lukt om de een of andere reden –  een gewenningsgarantie: u mag de bril tot 2 maanden na aankoop ruilen voor een nieuw exemplaar, of Pearle Opticiens betaalt de multifocale bril terug. Dus waarom nog twijfelen? Gewoon proberen!

Multifocale glazen? Check! Nieuw montuur? Check!

Voor je een bril gaat kiezen, is het belangrijk om je ogen te laten meten. Een oogmeting kan bij de opticien, aangezien hij of zij heeft de toestellen in huis heeft om de meting uit te voeren.

Eens je beslissing rond het soort glazen gevallen is, hoef je er enkel nog een passend montuur voor te vinden. Wat vind je van deze prachtexemplaren?

1

Deze zomer ga je voor een fris kleurtje

€ 100 – Bekijk ‘m hier van naderbij

2

Een stijlvolle bril op je snoet

€ 70 – Bekijk ‘m hier van naderbij

3

Misschien sta je wel met ronde glazen?

€ 190 – Bekijk ‘m hier van naderbij

4

Subtiel

€ 240 – Bekijk ‘m hier van naderbij

5

Flashy & gedurfd

€ 190 – Bekijk ‘m hier van naderbij

Heeft u nog vragen over de multifocale bril? Maak eenvoudig en snel online een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Pearle opticien.