Libelle’s Grote Afslankplan: Fleur – week 21 & 22

Libelle's Grote Afslankplan: Fleur - week 21 & 22

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Fleur? Bekijk hier haar dagboek van week 21 en 22.

Zaterdag 4 juni

Vandaag was het schoolfeest van twee nichtjes van Otto. En er staat een frietkraam… Help! Otto eist het bakje op, maar deelt wel lief 🙂

 

Dinsdag 7 juni

Een namiddagje verlof wordt ingevuld met het isoleren van ons dak. Gelukkig heb ik dit gadget van vriendin Charlotte haar vrijgezellenfeest om m’n haar te beschermen! Ik heb goed gezweet, niet gesnoept én we staan weer iets verder met de werken in ons huis.

 

Woensdag 8 juni

 

Het grote voordeel van dicht bij het centrum van Gent wonen? Met de fiets naar een etentje met een vriendin kunnen gaan. Zo verbrand ik al meteen wat van de calorieën die ik straks binnenspeel op restaurant.

 

Donderdag 9 juni

Geen goede dag… Seppe is ziek. Ik ga hem ‘s middags ophalen in de crèche en stop hem bij thuiskomst meteen in bed. Voor de televisie eet ik een diepvriespizza en daarna lepel ik een pot choco van 200 gram leeg. Niet goed.

 

Vrijdag 10 juni

Ik laat die uitspatting van gisteren niet te zeer aan m’n hart komen en ga gewoon verder op de goede weg. Mét een portie vitaminen, aangeboden door een collega. Lekker!

 

Dinsdag 14 juni

Ik ben intussen 8 kilo kwijt. Dat is nog maar 1 kilo verwijderd van het doel dat ik had vooropgesteld! Ik krijg ook steeds meer complimentjes de laatste tijd en dat doet me écht deugd. Plus: ik pas perfect in mijn zomerkleren. Vorig jaar kon ik die niet dragen, omdat ik net bevallen was. Een heerlijk gevoel!

 

Beeld: Joost Joossen

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)