Libelle’s Grote Afslankplan: Myra – week 12

Door Sanne De Lee

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd aan met de kilo’s, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Myra? Bekijk hier haar fotodagboek van week 12.

 

Woensdag 23 maart

image1

Om de slachtoffers van de aanslagen te gedenken, brand ik vandaag een kaarsje.

Donderdag 24 maart

IMG_7602

Een feestmaal van verse gegrilde groenten. Smullen! Of hoe eenvoudig gezond kan zijn…
Ik ben trouwens dolblij met mijn nieuwe uurrooster! De dagdiensten doen me deugd: ik heb tonnen energie.

 

Zaterdag 26 maart

Screen Shot 2016-03-29 at 11.44.43

Dankzij Decathlon kunnen mijn afslankcollega’s en ik sportief de lente in: we krijgen allemaal een aantal fitnessproducten om thuis uit te testen. Ik ben alvast heel blij met mijn Abdo Gain van Domyos! Ook dochter Céleste wilde ‘m meteen uittesten. Binnenkort lees je wat ik ervan vind 😉

Zondag 27 maart

IMG_7620

Pasen, dat staat natuurlijk synoniem aan… chocolade. En eerlijk: de verleiding was té groot. Uiteindelijk verdwenen een tiental eitjes in mijn mond. Oeps!

 

Maandag 28 maart

IMG_7624

Céleste en ik zouden vandaag naar de Efteling gaan, maar door het slechte weer hebben we dat maar afgeblazen. In de plaats trakteren we onszelf op een namiddagje cinema. Ik had bosbessen en komkommer bij om te snoepen, maar aan de popcorn heb ik niet kunnen weerstaan.

We sluiten de dag af in stijl met Turkse hapjes. Lekker, maar oh zo calorierijk! Niet erg: morgen vliegen we er gewoon weer gezond in. En deze week laat ik de weegschaal maar even voor wat ze is 😉

 

Beeld: Joost Joossen

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

Partner Content