Libelle’s Grote Afslankplan: Myra – week 13 & 14

Door Sanne De Lee

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Myra? Bekijk hier haar fotodagboek van week 13 en 14 van Libelle’s Grote Afslankplan.

Woensdag 30 maart

Na mijn uitspattingen van vorige week (paaseitjes zijn té verleidelijk!) ga ik opnieuw de gezonde toer op: gerookte zalm, forelfilet, kerstomaten en broccoli op het menu vandaag. Ziet er niet slecht uit, toch? Gisteren was ook al een toppertje: minipizza’s van aubergineschijven met gepelde tomaten, champignons en cottage cheese.

Donderdag 31 maart

Nadat de regen vorige week roet in het eten gooide, gaan Céleste en ik vandaag naar de Efteling. Ik zet m’n tanden in een lekkere soes. Ik heb een weekje verlof, dus daar horen toch leuke en lekkere dingen bij 🙂

Vrijdag 1 april

Vandaag zijn we communiefoto’s gaan maken voor Céleste. Een heel stresserende dag voor mij dus, en stress = eetbuien! Ik heb me flink laten gaan: chocolade, paaseieren, snoep, … Mijn lijf ging duidelijk niet akkoord met mijn uitspattingen, want ik ben de hele nacht ziek geweest. Eigen schuld, dikke bult.

 

Zondag 3 april

Ik heb me vandaag toch stiekem maar gewogen. Het verdicht: 63 kilogram. Vorige keer zat ik op 61,5. Niet zo best dus, maar ook niet verwonderlijk gezien mijn misstappen. Door zo ziek te zijn vrijdagnacht ben ik toch weer even geschrokken. Ik moet écht stoppen met die eetbuien…

 

Maandag 4 april

Om 5 uur vanochtend was ik klaarwakker, dus ben ik de dag sportief gestart. Heel gemotiveerd begin ik aan de nieuwe week!

 

Woensdag 6 april

Gezellig etentje met mijn lieve oma! Ik neem een salade met scampi, zonder dressing.

 

Donderdag 7 april

Joepie, mijn gewicht gaat weer de goede kant op!

 

Zondag 10 april

De voorbereidingen voor Célestes communie zijn volop aan de gang, en dat betekent ook: shoppen! Ik ben alvast blij met m’n outfit.

 

Maandag 11 april

Zo’n gezond pakketje maak ik nu elke dag klaar voor het werk. Nooit word ik nog verleid door een belegd broodje of afhaalmaaltijden! Dat was vroeger wel anders…

 

 

Beeld: Joost Joossen

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

Partner Content