Libelle’s Grote Afslankplan: Myra – week 17 & 18

Door Sanne De Lee

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Myra? Bekijk hier haar fotodagboek van week 17 & 18.

Dinsdag 26 april

 

 

Vandaag op het menu: kip à la Jamie Oliver.  Voor mezelf maakte ik de gezonde variant: met minder olijfolie en gedroogde soja in plaats van kip. Ik vind intussen echt mijn draai in de gezonde keuken!

Zaterdag 30 april


De voorbereidingen voor Célestes communiefeest gaan verder. Terwijl ik de bedankjes maakte voor de gasten, zijn er maar enkele m&m’s in mijn mond beland… Maar toen mijn tante uit Oostenrijk aankwam voor de communie, was het hek toch even van de dam. Ze bracht allerlei lekkers mee, zoals boterbolletjes met rum en kokos en chocoladewafeltjes met cornflakes. Ik heb me dus helemaal laten gaan…

 

Donderdag 5 mei

Gelukkig heeft mijn snoeperij geen schade aangericht: mijn jurk voor het feest past nog precies. Het was een prachtige dag!

 

Vrijdag 6 mei

Met zo’n weer heb ik niet veel zin om lang in de keuken te staan. Het wordt dus een lichte salade met scampi’s.

 

Zaterdag 7 mei

 

Céleste is dolblij met de nieuwe fiets die ze voor haar communie heeft gekregen. We maken meteen een extra lange testrit.

Zondag 8 mei

 

En het sportieve weekend gaat verder, want het is ‘Genk Loopt’ vandaag: een grote stadsloop waarbij je verschillende lengtes kunt meedoen. Céleste en ik lopen de 1 kilometer uit. Volgend jaar gaan we voor 3 kilometer, zeker weten!

 

‘s Avonds gaan we voor Moederdag gezellig samen op restaurant. En daar hoort een fris aperitiefje bij natuurlijk. Santé!

 

Maandag 9 mei

Mijn uitspattingen eisen hun tol… Vanochtend was ik niet zo blij met het cijfer op de weegschaal (63,5 kilogram). Vanaf deze week dus weer strikt gezond, want de einddatum van ons project komt wel héél dichtbij! Nog 3,5 kilo te gaan…

 

 

 

 

 

 

Beeld: Joost Joossen

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

Partner Content