Libelle’s Grote Afslankplan: Myra – week 23 & 24

Libelle's Grote Afslankplan: Myra - week 23 & 24

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Myra? Bekijk hier haar fotodagboek van week 23 en 24.

Zaterdag 11 juni

Sinds mijn date zweef ik op wolkjes. Ik heb weinig eetlust, maar vandaag ga ik koken voor die ene speciale persoon 🙂 En blijkbaar hebben we allebei last van vlinders in de buik en weinig honger. Ideaal voor mijn dieet, haha!

Maandag 13 juni

Genieten van een zelfgemaakte aardbeiensorbet.

Donderdag 16 juni

Céleste vertrekt op plattelandsklassen. Om zes uur vanochtend stond ik al in de keuken, want omwille van haar allergieën werd me gevraagd om maaltijden op voorhand klaar te maken. Gelukkig kan ik ‘s avonds gewoon de benen onder tafel schuiven, want er wordt voor me gekookt 😉

Vrijdag 17 juni

Drukke dag, met een bezoek aan de tandarts en de kapper. ‘s Avonds spreek ik af met een vriendin die deze fantastische salade maakt.

Zaterdag 18 juni

Ik maak me op om met m’n nieuwe lief naar een feestje van het werk te gaan. Ik voel me zo goed in mijn vel!

Maandag 20 juni

Ook al heb ik nog steeds weinig eetlust en véél vlinders, ik blijf mijn maaltijden voor op het werk op voorhand maken. Door dat consequent te doen, blijf ik de honger voor en zwicht ik niet zo gauw voor verleidingen.

Beeld: Joost Joossen

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)