Libelle’s Grote Afslankplan: Nancy – week 17 & 18

Libelle's Grote Afslankplan: Nancy - week 17 & 18

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Nancy? Bekijk hier haar fotodagboek van week 17 en 18.

Vrijdag 29 april

Niet zo’n goed nieuws tijdens het bezoek aan de dokter vandaag. Mijn hand herstelt niet zo goed. Het kan nog vier tot acht weken duren vooraleer ik weer de oude ben. Ik moet nu 3 keer per week naar de kinesist. Omdat ik nog niet kan autorijden, maak ik van de nood dan maar een deugd en ga ik te voet. Een half uur heen en een half uur terug 🙂

 

Zondag 1 mei

Stilaan begin ik opnieuw te sporten in mijn hoekje thuis. Na wat fietsen op de crosstrainer doe ik buikspieroefeningen op het Balance Board van Decathlon.

 

Dinsdag 3 mei

Terwijl de pralines staan te blinken op tafel, neem ik braafjes aardbeien bij m’n water 😉

 

Maandag 9 mei

Met mijn hand gaat het super slecht. Ik wil echt geholpen worden… Na 6 weken kan ik nog altijd niet bewegen! Heel vervelend hoe afhankelijk ik van iedereen ben. Volgende week ga ik naar de specialist voor een botscan. Benieuwd wat dat gaat geven.

 

Woensdag 11 mei

Een kom verse soep als tussendoortje!

 

 

Donderdag 12 mei

De kaap van 10 kilo is bereikt! Mijn broeken zitten merkbaar veel losser. Vandaag ben ik zelfs gaan shoppen met vriendin Cindy om een nieuwe zomergarderobe aan te schaffen. Een heerlijk gevoel om in een kleinere maat te passen, dat kan ik je wel zeggen! Met nog anderhalve maand te gaan betwijfel ik of ik mijn doel van 15 kilo zal halen… Maar ik ben al heel blij met dit resultaat!

 

 

Beeld: Joost Joossen

 

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)