Meer energie tijdens het afslanken?

Door De Redactie
Je bent aan het zoveelste dieet toe, maar je hebt schrik dat het opnieuw een tegenvallen resultaat zal opleveren? Misschien moet je dan even hulp zoeken bij de Diet Energy-tabletten die je ondersteunen tijdens het afslanken.

Diet Energy – ondersteunt het afslanken

Vetten worden in de cellen verbrand, namelijk in de verbrandingsoventjes van de cel: de mitochondria. Om de mitochondria binnen te komen moet er Acetyl-L-Carnitine aanwezig zijn. Diet Energy dus. Deze bevat de best opneembare vorm van de beste kwaliteit en dosering. Op die manier bereik je met dezelfde inspanningen (sporten, diëten, figuurcorrectie) grotere resultaten.

Doordat er meer vetten in de mitochondria geraken verlies je niet enkel meer vetmassa, maar krijg je ineens ook een hogere dosis energie en stijgt het uithoudingsvermogen.

Uitgetest: Libelle.be probeerde de tabletten uit in combinatie met endermologie en was best tevreden met het resultaat. De vetmassa ging inderdaad naar beneden en tijdens de dag kwam er meer energie vrij om ons te concentreren op het werk. Natuurlijk is dit product geen wonderproduct waarmee je vanzelf de kilootjes kwijtraakt, maar het kan een positieve stimulans zijn om je dieet of sportritme vol te houden!

Verkoopprijs: 24,95 euro (60 tabletten)

Ultra Omega Zen – versterkt de levenskracht

Tijdens het diëten loopt het soms grondig mis met je humeur. Je voelt je kregeling, je hebt trek in suiker en je werkt je “frustraties” uit op je omgeving? De Ultra Omega Zen-tabletten zorgen ervoor dat je beter kan ontstressen!

Een combinatie van gezonde vetzuren en zuivere saffraan. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat 30mg saffraan per dag het stressniveau meer dan halveert na 6 weken. Het eerste verschil is reeds merkbaar na 1 week. De tabletten worden ingezet om de aanmaak van vrije radicalen door stress te beperken, tegen stemmingswisselingen, onrustig slapen, pre-menstrueel syndroom, gewichtsbeheersing, winterblues én examens.

Uitgetest: Libelle.be probeerde het product gedurende twee weken uit tijdens een stressvolle periode. Het is natuurlijk moeilijk van jezelf te zeggen, maar hopelijk merkte onze omgeving op dat we rustiger bleven in bepaalde situaties.

Verkoopprijs: 28,95 euro (30 capsules)

Meer info: www.rainpharma.com

Partner Content