Onderzoek: zo lang vrijen we gemiddeld

vrijen
Als het over onze bedprestaties gaat, zijn we stiekem allemaal wel een beetje nieuwsgierig. Australische onderzoekers doken daarom de lakens in en vroegen zich af: hoe lang vrijen we gemiddeld?

Stopwatch tussen de lakens

Om uit te zoeken hoe lang koppels vrijen, maakten de onderzoekers gebruik van een stopwatch. Wereldwijd hielden 500 koppels op die manier een maand lang hun vrijpartijen bij. De koppels zetten de klok aan en drukten af op het moment dat de mannelijke partner klaarkwam.

De resultaten

Tijdens het onderzoek doken al snel twee problemen op. Eerst en vooral durven we weleens liegen over onze bedprestaties, dus we weten niet zeker of de koppels helemaal eerlijk waren. En… zo’n stopwatch tijdens het vrijen, dat is toch niet echt romantisch. Maar de onderzoekers hadden voldoende resultaten om een voorzichtig gemiddelde te berekenen. De cijfers lopen erg uit elkaar. Het ene koppel vrijt gemiddeld 33 seconden, terwijl een ander koppel een gemiddelde van 44 minuten doorgaf. Op basis van al die gegevens kwamen de onderzoekers op een gemiddelde vrijpartij van 5,4 minuten.
Een leuk weetje, maar laat die stopwatch toch maar aan de kant. Genieten van elkaar valt namelijk helemaal niet uit te drukken in cijfertjes of tijdstippen, toch?

Bron: Het Nieuwsblad – Beeld: Shutterstock

Deze artikels vind je vast ook interessant:

Vorig artikel
Wat zegt je hond met zijn staart?
Volgend artikel
3 tips om minder te snoepen

Gratis spiegeltje bij bezoek aan Timeless Beauty expo in het Gallo-Romeins museum

Het Gallo-Romeins Museum brengt altijd cultureel interessante expo’s. De Timeless Beauty expo is daar geen uitzondering op. Bekijk authentieke objecten, lees intrigerende teksten van Romeinse auteurs en geraak in de ban van vrouwelijk schoon door de sensuele foto’s van Marc Lagrange. Deze expo is een must see voor iedereen die zot is van cultuur, geschiedenis en mode. Plan je bezoek en krijg dankzij deze Shedealsaanbieding een gratis spiegeltje t.w.v. € 8,95!

gratis