Mia's Music Industrie Awards Clara Cleymans 2015, Lint Reporters Reporters / VERFAILLE

Ook zij zijn vegetariër!

Vandaag gaat de actie ‘Dagen zonder vlees’ van start. Tal van bekende koppen gaan de uitdaging aan om 40 dagen minder vlees of vis te eten.

Wil jij ook meedoen aan deze actie?

schrijf je dan hier in

 

vegetarier

Actrice Clara Cleymans, vooral bekend door haar rol als Helena De Ridder in de Eén-serie ‘De Ridder’, is al sinds haar twaalfde vegetariër en nu ook EVA-ambassadrice. “Ik ben vegetariër geworden omdat ik tegen dierenleed ben. En dan vooral tegen de industrie die erachter zit. Ik ben tegen het idee om dieren te kweken om ze daarna op te eten. Ik vind niet dat dieren moeten lijden voor mijn genot.” Aldus de actrice.

Recept wortelstoemp met gepocheerd ei en bieslookroom

 

vegetarier

Evy Gruyaert is de gezondheidsgoeroe die heel Vlaanderen gezond en sportief wil maken met haar trainingsschema’s ‘Start to run’, ‘Start to swim’ en haar laatste nieuwe ‘Start to Yoga’. In haar boek ‘Start to Veggie’ leer je hoe je gezond en lekker kunt koken zonder vlees. Evy vindt dat iedereen af en toe eens een vegetarische maaltijd moet proberen, al is het maar uit nieuwsgierigheid!

 

vegetarier

Ellen Degeneres is een Amerikaanse actrice en stand-upcomédienne. Ze is vooral bekend van haar talkshow ‘The Ellen Degeneres Show’. Ze is een grote dierenvriend en een uitgesproken vegetariër. Op haar website staan een heleboel gezonde vegetarische recepten.

Recepten Ellen

Partner Content