Is slapen met een beha slecht voor je gezondheid?

Is slapen met een beha slecht voor je gezondheid?

De meeste vrouwen trekken hun beha wel uit alvorens ze hun knusse nachtkledij aandoen. Maar er zijn soms van die luie avonden, dat je er niet in slaagt om het vrouwelijke duo de nodige vrijheid te gunnen. Dus de vraag luidt: is met een beha slapen slecht voor je gezondheid? We zetten een paar fabels en feiten op een rijtje:

Je verhoogt de kans op borstkanker

Nonsens! In 2014 heeft het Fred Hutchinson Cancer Research Center in Seattle een studie uitgevoerd waaruit bleek dat geen enkel aspect van je beha een link zou hebben met borstkanker.

Zo voorkom je hangborsten

Helaas ook larie en apekool. Aangezien je horizontaal ligt wanneer je slaapt, en je borsten dus vanzelf dicht op je romp liggen, zal een beha niet veel nut hebben.

Zijn er dan eigenlijk wel voor- of nadelen?

Als je liever met een beha slaapt, go for it! Want er zijn − gelukkig maar − geen negatieve gevolgen aan verbonden. Er is trouwens wel één leuk pluspunt voor vrouwen met een prominente buste: wanneer dames met een grotere boezem neerliggen, kunnen borsten al snel zijwaarts vallen. Dat betekent dat je huid gedurende die tijd zal uitrekken met striemen tot gevolg. Een beha dragen wanneer je slaapt, zou dit kunnen voorkomen.

En jij? Slaap jij liever met of zonder behaatje?

Bron: janitv.be

Allemaal artikels over bustehouders:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)