Verban je dieet!

Door De Redactie

Diëten is tegenwoordig schering en inslag waardoor het wel lijkt alsof vrouwen geen mooie rondingen meer mogen hebben. Maar voel jij je niet geroepen om de verleiding aan de snoepautomaat te weerstaan? Deze vijf redenen zorgen ervoor dat je je niet langer schuldig voelt!

 • Tijdens je dieet transformeer je van een goedlachse partner in een nukkige heks die gal spuwt op iedereen die er nog maar aan denkt om een zak chips te openen in jouw buurt. Niet aangenaam voor jezelf en nog minder voor je omgeving. Ben je een echte suikerjunk, dan zal bovenstaand effect eens zo groot zijn. Is het dat je echt waard? Ga je echt zoveel gelukkiger zijn als je alle zoetigheden van je menu schrapt?
   
 • Diëten hebben vaak slechts een tijdelijk effect. Een levenslang dieet is immers niet vol te houden. Zoek daarom naar de gulden middenweg: pas je echt slechte voedingsgewoontes aan – drink bijvoorbeeld geen frisdrank meer maar enkel water – en gun jezelf dat ene dessertje. Alleen op die manier zal je je gewicht kunnen bewaren.
   
 • Sporten heeft een groter en langduriger effect dan diëten. Wil je toch wat afvallen en heb je het moeilijk met diëten, ga dan een half uurtje per dag lopen. Je zult er niet alleen van afvallen, je weerstand zal eveneens verhogen en je zal je mentaal ook beter voelen.
   
 • Ideaalbeelden zijn en blijven ideaalbeelden. Staar je dus zeker niet blind op magazinecovers of die ene actrice met maatje 34. Ongeacht of er Photoshop aan te pas komt of niet, weet dat het modellen hun beroep is om er zo uit te zien. De uren die ze in de fitness spenderen en de kleine hoeveelheden die ze eten, komen uiteraard niet aan bod in interviews of wat dan ook. Er is niemand die van jou verwacht dat je er zo uitziet, dus kwel jezelf niet.
   
 • Er is niks mis met 'een maatje meer'. Een 'maatje meer' is immers niet echt een 'maatje meer', maar eerder een standaardmaat. Koop dan ook gewoon kleren die je passen

Bron: Flair.be

Partner Content