Waarom zit er overal zo veel suiker in?

Waarom zit er overal zo veel suiker in?
© Getty Images

Je kijkt nu al even met veel aandacht naar het voedseletiket van alles wat je in de supermarkt koopt. En vraagt je waarschijnlijk af waarom suiker in hemelsnaam in charcuterie, pizza, spaghettisaus en zelfs soep zit verwerkt.

Die vraag stelden wij ook aan voedingsdeskundige Patrick Mullie.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Dit artikel maakt deel uit van ons minder-suiker-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Meer over suiker:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)