Gezond
Waarom zit er overal zo veel suiker in?
Je kijkt nu al even met veel aandacht naar het voedseletiket van alles wat je in de supermarkt koopt. En vraagt je waarschijnlijk af waarom suiker in hemelsnaam in charcuterie, pizza, spaghettisaus en zelfs soep zit verwerkt.
Die vraag stelden wij ook aan voedingsdeskundige Patrick Mullie.
Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
Dit artikel maakt deel uit van ons minder-suiker-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!
Meer over suiker:
- Waarom verleidt suiker je nog meer bij stress en op emotionele dagen?
- Dit doet suiker met je lichaam
- Feit of fabel: worden we dikker door suiker?
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!
Lees verder na de reclame
Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)