Jeugdvriendinnen Solly en Catherine: “Blij dat onze vriendschap een tweede kans heeft gekregen”

Jeugdvriendinnen Solly en Catherine: "Blij dat onze vriendschap een tweede kans heeft gekregen"
Vooraan: Solly. Achteraan: Catherine

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Catherine (39) en Solly (39).

Pennenvriendinnen

Catherine: “Al vanaf de kleuterklas zijn Solly en ik de beste vriendinnen. Gedurende die hele lagereschoolperiode waren we eigenlijk altijd twee handen op één buik. Maar toen moesten er studiekeuzes gemaakt worden voor het middelbaar. Solly koos voor een andere school, dus we verloren elkaar letterlijk even uit het oog, maar gelukkig hielden we contact via brieven. Zo was dat toen! De envelopjes maakten we zo origineel mogelijk, met bladen van tijdschriften. (lacht) Tot in het vierde middelbaar: toen kwam Solly plots naar de school waar ik zat. Vreugde alom, natuurlijk!”

jeugdvriendinnen

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...
Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)