Jeugdvriendinnen: “Ook al zijn we zo verschillend, we ‘passen’ altijd in elkaars leven”

Jeugdvriendinnen: "Ook al zijn we zo verschillend, we 'passen' altijd in elkaars leven"

Op ons nieuwe Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Sophie, Yasmin en Kirke (30).

Bijzondere vriendschap op de speelplaats

Sophie: “Onze bijzondere vriendschap is ontstaan in het eerste middelbaar, gewoon zoals bijna elke vriendschap op dat moment ontstaat. Kinderen die op de speelplaats samentroepen en tijdens de lessen altijd naast elkaar gaan zitten. Je hebt wel vrienden, maar er springen er altijd een of twee uit waar je een specialere band mee creëert. Waarom dat gebeurt? Geen idee, er zal waarschijnlijk wel een wetenschappelijke uitleg voor bestaan, maar bij mij was het buikgevoel, het gevoel dat je deze mensen al je hele leven kent. En dat had ik meteen bij Yasmin en Kirke.”

Yasmin: “Sophie en ik waren beiden de nogal ‘stille, goed meewerkende’ klasgenoten. We reden elke ochtend en avond dezelfde richting uit met de fiets, dus op den duur deden we dat samen. Bleek dat we onderling toch niet zo heel stil waren. (lacht) Vanaf toen bloeiden we, en onze vriendschap, helemaal open.”

jeugdvriendinnen
v.l.n.r. Kirke, Sophie, Yasmin
Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...
Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)