Jeugdvriendinnen Fiona en Jessica: “Het allermoeilijkste moment was toen ik haar moest vertellen dat ik kanker had”

Jeugdvriendinnen Fiona en Jessica: "Het allermoeilijkste moment was toen ik haar moest vertellen dat ik kanker had"
Links: Jessica. rechts: Fiona

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Jessica (35) en Fiona (37).

Nieuwe vriendschap op oudejaarsavond

Jessica: “Voor het begin van onze vriendschap ga ik even terug naar oudejaarsavond in 1999. Ik mocht met mijn toenmalig liefje uitgaan in het jeugdhuis, bij ons in het dorp. Een hele belevenis als 15-jarige! Via gemeenschappelijke vrienden raakte ik er toevallig aan de praat met Fiona. Ze was toen verantwoordelijk voor de leiding van de jeugdbeweging. Het klikte meteen heel goed, en kijk … exact 20 jaar later zijn we nog steeds twee handen op één buik!

Fiona heeft me zelfs aan een lief geholpen. Toen het uit was met mijn vriendje, vroeg ik haar of ze mij niet kon koppelen met iemand. (lacht) En ja hoor, ze vond mijn perfect match, want 18 jaar later zijn we nog steeds samen. Hét bewijs dat ze toen al feilloos aanvoelde wat ik nodig had.” (lacht)

jeugdvriendinnen
Links: Jessica. Rechts: Fiona
Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...
Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)