Jeugdvriendinnen Marleen en Eliane: “Ook onze dochters zijn de beste vriendinnen”

Jeugdvriendinnen Marleen en Eliane: "Ook onze dochters zijn de beste vriendinnen"
Links: Marleen. Rechts: Eliane

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Eliane (57) en Marleen (57).

Even ontsnappen bij elkaar

Eliane: “In het middelbaar kwamen Marleen en ik in dezelfde klas terecht. We kenden elkaar niet, want ik kwam van een ander dorp, maar het klikte meteen tussen ons. Bleek ook nog dat onze papa’s collega’s van elkaar waren. Een grappig toeval!”

Marleen: “We trokken in onze tienerjaren steeds meer met elkaar op. Ik mocht wel meer dan Eliane. Van haar ouders mocht ze niet op stap gaan, maar daar vonden we wel iets op: Eliane bleef bij mij slapen, en dan gingen we samen de bloemetjes buitenzetten. (lacht) Mijn vader moest dan natuurlijk wel zwijgen op het werk tegen de papa van Eliane, maar dat deed hij netjes. (lacht) Superfijne tijden waren dat!”

jeugdvriendinnen
Links: Eliane. Rechts: Marleen
Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...
Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)