Libelle Vriendinnen: dé plaats waar je vriendinnen voor het leven maakt

Libelle Vriendinnen: dé plaats waar je vriendinnen voor het leven maakt

Zelfs met een drukke sociale agenda en soms meer dan honderd Facebookvrienden voelen nog te veel mensen – van álle leeftijden – zich eenzaam. Daar brengen wij met ‘Libelle Vriendinnen’ verandering in. Helemaal door júllie – lieve Libelle-fans – geïnspireerd, ontwikkelden wij een gloednieuw digitaal platform: libelle.be/vriendinnen. Registreer je vandaag nog en maak kennis met de fijne wereld van de Libelle Vriendinnen! 

Vriendschappen sluiten

Voel jij je soms alleen en zou je graag meer mensen om je heen hebben? Heb je minder sociale contacten dan je zou willen? Mis je het gevoel ergens bij te horen? Of ben je gewoon op zoek naar een maatje om samen mee te wandelen, reizen, breien of koken? Het Libelle Vriendinnenplatform is the place to be!

Dit vind je allemaal op het Libelle Vriendinnen-platform

Libelle Vriendinnen is een online platform waar nieuwe vriendschappen sluiten centraal staat. Maar het gaat verder dan alleen het digitale contact. Via interesses en activiteiten leer je op een laagdrempelige manier fijne dames kennen die dezelfde interesses hebben én met wie je in het echte leven kunt afspreken en onvergetelijke dingen mee kunt beleven.

• In een paar klikken maak je je profiel aan en kom je meteen in contact met toffe vrouwen uit jouw buurt die dezelfde interesses hebben als jij. Ook zelf nieuwe groepen maken, is zó gebeurd!
• Je vindt er de leukste Libelle-evenementen op maat van jou en je nieuwe vriendinnen, maar je kunt ook zelf evenementen aanmaken.
Gelijkgestemden vinden met wie je kunt kletsen, afspreken, zóveel fijne dingen kunt beleven was nog nooit zo makkelijk. En bij Libelle Vriendinnen gebeurt het allemaal in een warme, vertrouwelijke omgeving.

Libelle Vriendinnen op de Winterfair!

Natuurlijk zul je ook op onze Libelle Winterfair – van 20 tot en met 24 november – uitgebreid kunnen kennismaken met het Libelle Vriendinnenplatform. Registreer je ter plaatse, ontvang een leuke verrassing en hop even langs bij onze online redactie die je met veel plezier zal tonen hoe het werkt.

Maar er is meer… Op de Winterfair kun je in onze Studio Winterfair op woensdag, donderdag en zondag meedoen aan heuse Vriendinnen Speeddates, waarbij je in een paar minuten op een superleuke, ongedwongen manier kunt kennismaken met een andere Libelle vriendin. Registreer je daarvoor op libelle.be/vriendinnen, klik bij onze Libelle-evenementen jouw moment van voorkeur aan en beleef op onze Winterfair dit unieke vriendinnenmoment!

Ontdek snel hoe fijn het bij Libelle Vriendinnen kan zijn!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)