Libelle Vriendinnen: dé plaats waar je vriendinnen voor het leven maakt

Libelle Vriendinnen

Ondanks die drukke sociale agenda en gemiddeld zo’n honderdtal facebookvrienden voelt maar liefst 25 procent van de Belgen zich vaak eenzaam. Daar wil Libelle met haar nieuwe facebookgroep ‘Vriendinnen’ verandering in brengen. 

Vriendschappen sluiten

Voel jij je vaak alleen, en zou je graag meer mensen om je heen hebben? Heb je minder sociale contacten dan je zou willen, en mis je het gevoel om ergens ‘bij te horen’? Een luisterend oor, aanmoedigend schouderklopje of het uitwisselen van wederzijdse interesses: de Libelle Vriendinnengroep is the place to be!

Word nu lid!

Libelle Vriendinnen is een online platform waar vriendschappen vinden centraal staat. Via interessegroepen en activiteiten kom je op een laagdrempelige manier in contact met vrouwen die dezelfde interesses hebben.

In de Libelle Vriendinnengroep worden oproepjes gelanceerd, afspraken gemaakt en vriendschappen gesloten! 

Leuk, toch? Sluit je nu aan.

Bron: Libelle magazine nummer 50, jaartal 2015. Beeld: Shutterstock

Lees ook:

Vorig artikel
Stress verminderen? Laat het kind in jezelf los
Volgend artikel
Zo genieten BV’s en hun kinderen van de vakantie

Met 2 voor de prijs van 1 naar Fleuramour + set van 3 kaarsenhouders

Zet jezelf dit jaar eens in de bloemetjes op Fleuramour, het grootste internationale bloemenevent. Dit jaar vindt al de 22ste editie plaats en dankzij Shedeals ga je met 2 voor de prijs van 1! Je krijgt er ook nog een leuke 3-delige kaarsenhoudertjes-set bij!

€19.99 €50.00