Jeugdvriendinnen: Liesbeth en Liesbet zijn al hartsvriendinnen van in de wieg

Jeugdvriendinnen: Liesbeth en Liesbet zijn al hartsvriendinnen van in de wieg

Op ons nieuwe Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van jeugdvriendinnen Liesbeth (37) en Liesbet (36): ze kennen elkaar al van in de wieg!

Soulmates van in de wieg

Liesbeth: “Onze ouders werkten, nog voor ze kinderen kregen, in dezelfde winkel, dus we kennen elkaar al van in de wieg. We groeiden als het ware samen op. In de middelbare school zaten we in dezelfde klas en daar is de vriendschap echt gegroeid tot onze hechte band die we nu hebben. Voor mijn 18de verjaardag zijn we samen met nog enkele vriendinnen een weekje naar zee geweest om te feesten. Toen hebben we echt beseft dat dit pure vriendschap is. Wij zijn meer dan jeugdvriendinnen, we zijn echte soulmates.”

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

Meer lezen over jeugdvriendinnen? Lees volgende week het verhaal van lezeres Kim en haar beste vriendin Renée.

Ben je op zoek naar een leuke vriendin? Schrijf je in op ons Libelle Vriendinnen-platform!

Deze wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)