Dankzij jullie ziet Lilli (4) haar droom in vervulling gaan

Dankzij jullie ziet Lilli (4) haar droom in vervulling gaan

Een drietal weken geleden deed Carolien, mama van kleine Lilli (4), hier een hartverwarmende oproep. Het meisje, dat een jaar geleden haar papa verloor, droomde ervan om Carnaval Aalst eens achter de schermen te kunnen meemaken, en deed daarom mee aan een fotowedstrijd van carnavalsvereniging AKV Bedesterd. Jullie liketen massaal haar foto en stemden Lilli, tot grote vreugde van haar mama, naar de overwinning!

Fotowedstrijd

Mama Carolien: “Met meer dan 1600 likes won mijn Lilli de fotowedstrijd van AKV Bedesterd, en daar hebben jullie, lieve Libelle-lezeressen, ons zó gelukkig mee gemaakt. Lilli mag nu zaterdag en zondag het hele carnavalsgebeuren van op een ereplek meemaken. We logeren in een mooi hotel, Lilli krijgt een verrassingspakket, een etentje en een rondleiding achter de schermen. Op zondag zal ze dan de grote stoet van op het beste plekje mogen meevolgen. En er staat haar nóg een fantastische verrassing te wachten, maar die houden ze nog even geheim…”

Zoveel solidariteit

“Mijn dank gaat uit naar iedereen die ons hierbij geholpen heeft: familie, vrienden, kennissen en natuurlijk ook de lezers van Libelle! Via de oproep op de Libelle-Facebook en website kreeg mijn dochtertje die ongelooflijke boost die haar uiteindelijk naar de top duwde. Het is hartverwarmend om te zien dat er toch nog zoveel solidariteit heerst in deze tijden, iets wat soms ver te zoeken is. Maar ik ben ook carnavalsvereniging AKV Bedesterd heel erg dankbaar. Mensen met een hart van goud, die ons eens te meer laten zien waar carnaval echt om draait: die grote samenhorigheid. Als het van ons afhangt, gaat AKV Bedesterd sowieso met de eerste prijs lopen tijdens carnaval!”

Even geen verdriet

“Dankzij jullie állemaal wordt dit voor Lilli een onvergetelijke dag in de spotlights. Zo kan ze heel even het verdriet om haar papa vergeten en zorgeloos genieten, zoals elk ander vierjarig meisje. Bedankt!”

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)