Maarten uit ‘Down The Road’ en Lore uit het vorige seizoen zijn dolverliefd

Maarten uit 'Down The Road' en Lore uit het vorige seizoen zijn dolverliefd

Woensdag is het nieuwe seizoen van ‘Down The Road’ van start gegaan. We leerden er Maarten (30) kennen, een stoere kerel die zijn hart is verloren bij Lore (33), een deelneemster uit het vorige seizoen.

De vlam in de pan

“Ik moet zeggen: de vlam zat direct in de pan,” zegt Maarten in Dag Allemaal. Tijdens het programma werd hij nog een keer verliefd op begeleidster Saar, terwijl zijn huidig liefje Lore toen nog een koppel vormde met Kevin. Die laatste ging in december samen met Dieter Coppens op pad voor Music For Life.

De perfecte vrouw

Nu hebben Maarten en Lore elkaar gevonden en zijn ze naar eigen zeggen stapelverliefd. Ze zaten allebei in dezelfde jeugdbeweging, Toetertoe, maar Maarten durfde haar pas echt aanspreken tijdens het eerste seizoen van het programma. “We merkten al snel dat we dezelfde interesses hebben. We zijn allebei dol op Milk Inc., houden van paardrijden én Lore is zot van ‘F.C. De Kampioenen’. Als dat niet de perfecte vrouw is!”

VIDEO: ‘Down the Road’-deelnemers over het programma en elkaar

Maarten en Lore zijn niet het enige ‘Down The Road’-koppeltje. Uit een interview met Libelle blijkt ook dat Charlotte (21) en Geoffrey (20) gelukkig zijn samen. “Charlotte is verliefd op mij, en ik ook op haar. Echt, ik zie haar heel graag”, klinkt het bij hem. Bekijk de video hier!

Beeld Lore: VRT

Meer ‘Down The Road’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)