Bedank jouw ‘coronaheld’ en wij zorgen voor een leuke verrassing!

We hebben het al vaak gezegd in deze coronatijden: we kunnen onze helden – van supermarktkassierster over postbode tot verpleegster en al die andere mensen die elke dag ons land draaiende blijven houden – niet genoeg bedanken! Ook wij bij Libelle willen tegen iedereen die ons door deze moeilijke coronatijden heen helpt een dikke MERCI zeggen, met een bijzondere actie!

Welgemeende dankjewel van de Libelle-redactie

Vrijwilligers die mondmaskers maken, zorgverleners die met man en macht het virus proberen  te verslaan, postbodes die met de glimlach al onze hartverwarmende briefjes bezorgen, buschauffeurs die ons nog steeds naar onze eindbestemming brengen … Vanuit Libelle willen we élk individu, bedrijf of organisatie bedanken die ons land draaiende houdt, een steentje bijdraagt of actie onderneemt. Een welgemeende dankjewel!

Dus trok onze collega Tim, alias de ‘Libelle merci-koerier’, alvast de straten van Mechelen in om een aantal mensen – veilig en van op afstand natuurlijk – te bedanken met een heerlijke doos merci-chocolaatjes.

Maar dat is niet alles … Ook jij kunt jouw ‘held’ bedanken met een lieve boodschap én lekkere merci-chocolaatjes!

Zeg jij ook merci?

Ken jij ook iemand die een speciaal bedankje verdient? Surf naar ons #wijhoudencontact-platform, laat jouw lieve boodschap achter en wie weet wordt die persoon één van de gelukkigen die ook een heerlijke doos merci-chocolaatjes in zijn of haar brievenbus vindt.

Zo ga je te werk

  1. Surf hier naar ons platform, en klik in het kader ‘Tegen wie zeg jij merci?’ op deelnemen.
  2. Schrijf vervolgens je lieve bedankje (waarin je vertelt tegen wie je ‘merci’ wilt zeggen en waarom)
  3. Geef de gegevens in van de persoon die jij wilt bedanken.

Wij zeggen merci, jij ook?

 

In samenwerking met merci.

Lees ook:


Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)