Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Beauty cosmetic products with Christmas decoration on wicker mat; Shutterstock ID 514719595; Title: Libelle online: Op je mooist aftellen naar Kerst met deze beauty adventkalenders

Aftellen naar Kerst met deze beauty adventskalenders

Door Rani Merckx


Schuif die traditionele adventskransen maar aan de kant. Deze beauty adventskalenders zijn een ware lust voor het oog en lichaam. Elke dag een cadeautje openen? We hebben er zin in! 

Elke dag iets anders

Hoe leuk, zo’n adventskalender met schoonheidsproducten! In élk doosje schuilt een andere verrassing. Een dagcrème, scrub of parfum? Aan jou om het te ontdekken. Je spaart er trouwens geld mee uit. Alles afzonderlijk kopen zou een aanslag zijn op de portemonnee. Dus méér voor minder? Dat klinkt als (kerst)muziek in de oren.

24 dagen vol verwennerij

De meeste kalenders bevatten 24 dagen dus krijg je 24 producten. Ideaal om je op tijd klaar te stomen voor de bruisende feestdagen. Van zeepjes en nagellakkleurtjes tot parfum en dagcrèmes: met zo’n beauty adventskalender zit je goed. En geef toe: elke dag in spanning een doosje openen brengt je zo in feeststemming!

Deze beautymerken maken het aftellen nog fijner én mooier.

The Body Shop

The Body Shop bracht 15 jaar geleden voor het eerst een beauty kalender op de markt. Nu, vele jaren later, zijn de beauty kalenders van het merk zéér gewild. Je kunt kiezen uit drie soorten kalenders: Standard, Deluxe of Ultimate.

Deluxe adventskalender (€ 135 100 – bekijk het hier)

Decléor

Wat een feestelijk plaatje, deze nieuwe adventskalender van Decléor. Achter elk deurtje van de gelimiteerde editie schuilt één van de 25 Décléor producten voor alle huidtypes.

Beschikbaar in alle schoonheidsinstituten van Decléor of bestel online via Decléor.com (€ 90)

Clinique

Alles in mini formaat, verpakt in een luxueuze doos: deze adventskalender van Clinique bevat alle bestsellers in reisformaat. Van huidverzorging en make-up tot een bekroonde vochtinbrengende crème en een populaire parfum.

Enkel via Clinique.be verkrijgbaar (€ 69)

L’Occitane

Een welgemeend applaus voor Kanako, de illustratrice van My Little Paris. Met haar potlood maakte ze van deze kalender een werkelijk kunstwerkje! En het heeft heel wat leuke verwennerijen voor jou in petto.

Verkrijgbaar in alle boetieks van L’Occitane of via loccitane.com (€ 45)

Susanne Kaufmann

Een prachtig hebbeding, deze kalender gevuld met producten uit organische ingrediënten. Dit Oostenrijks merk boekt succes tot over de grenzen, en we zijn maar wat blij dat deze kalender overgewaaid is naar hier.

Verkrijgbaar bij de geautoriseerde Susanne Kaufmann verkooppunten (€ 130)

Jo Malone via Senteurs d’Ailleurs

Draag jij luxe hoog in het vaandel? Dan zit je met je eigen Jo Malone Londen Townhouse vast goed! Verwen je 24 dagen lang met een luxueuze gloed.

Verkrijgbaar in de boetieks van Senteurs d’Alleurs of via senteursdailleurs.com (€ 310)

Ook wij hebben het uitgetest (en goed bevonden!)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Partner Content