Nostalgisch hoofdgerecht: beef Wellington met wildgehakt
15 nov 2020
Ben je meer te vinden voor de klassiekers? Dan is dit nostalgische menu zeker iets voor jou. Verwacht je aan de klassieke smaken, maar op een leuke en originele manier gebracht, mΓ©t verrassende combinaties erbij.
Maak de beef Wellington de ochtend van het feest. Je kunt ‘m zelfs al helemaal versieren. Ook de jus kun je op voorhand maken. Bewaar alles op een koele plaats. De boter voeg je pas op het laatste moment toe aan de jus, die zorgt voor een mooie glans. Kook de krieltjes al een dag op voorhand.
Nostalgisch menu: het hoofdgerecht
Graag het volledige nostalgische menu?
- Voorgerecht: glaasje met pecorinocrème, gemarineerde meloen en ham
- Tussengerecht: gegratineerde witloofsoep
- Dessert: ijstaart met witte chocolade, nougat en veenbessen
Volg ons opΒ Facebook,Β Instagram,Β PinterestΒ en schrijf je in op onzeΒ nieuwsbriefΒ om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!