Telenet Wensmobiel

3x originele manieren om vrienden en familie het beste te wensen

Door Elke Spelters

De eindejaarsfeesten zullen er dit jaar helaas wellicht iets anders uitzien dan je gewoon bent, maar dat wil niet zeggen dat je je vrienden en familie geen gelukkig nieuwjaar kunt wensen. Wij verzamelden drie initiatieven om van die wensen dit jaar iets extra leuks te maken!

Wandelwensen

Om gezinnen te motiveren om ook in deze koude winterdagen de wandelschoenen aan te trekken, lanceert Sport Vlaanderen samen met Gezinssport Vlaanderen, Sporta-federatie, S-sport/Recreas en Wandelsport Vlaanderen dit jaar de actie ‘Wandelwensen‘.

Het idee? Een kaartje met een wens of compliment in de bus van je (misschien nog onbekende) buren, familie of vrienden steken tijdens je wandeling. Of waarom niet bij het huis dat je hebt bereikt na bijvoorbeeld 2000 stappen? Of laat een boodschap achter bij dat mooi versierde huis dat je elke keer weer versteld doet staan.

Met de actie willen de organisaties benadrukken dat het ook in de winter belangrijk blijft om naar buiten te trekken, voldoende te bewegen en zeker in deze tijden op een veilige manier te verbinden met elkaar. Download een leuk kaartje via de website van Sport Vlaanderen en schrijf jouw kerstwens neer. Op zoek naar inspiratie? Wij verzamelden alvast de mooiste boodschappen voor op je kerstkaart.

Wensmobiel

Volgens een onderzoek van Telenet zou één of de vijf Belgen het ontzettend jammer vinden dat er dit jaar geen persoonlijke nieuwjaarswensen kunnen overgebracht worden. Om tradities, zoals bijvoorbeeld de nieuwjaarsbrief, niet volledig verloren te laten gaan, komt Telenet met de ‘Telenet Wensmobiel‘. Op de website telenetvideowens.be kun jij een persoonlijke videoboodschap achterlaten, pimpen en versturen naar je geliefden. Een aantal gelukkigen krijgen de kans om een fysieke videokaart door de brievenbusgleuf te steken en wie écht braaf is geweest, wordt misschien wel verrast door een bezoekje van de Telenet Wensmobiel met Evi Hanssen aan boord.

Fotokaart

Ook bpost pakt uit met een leuke actie. Wie de Mobile Postcard-app downloadt, kan gratis twee leuke kerstkaartjes versturen naar zijn geliefde. Kies een leuke foto uit al die mooie natuurplaatjes die je tijdens je wandelingen dit jaar genomen hebt of maak bijvoorbeeld een vrolijke selfie met je huisdier, voeg nog wat feestelijke elementen toe en laat een mooie boodschap achter. Op het einde gebruik je de code ‘CONNECTLOVE‘ (geldig tot en met 20 december) om je kaartje gratis te versturen.

NOG OP ZOEK NAAR EEN GEPAST KERSTCADEAUTJE?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content