10x lekker met asperges

10x lekker met asperges

Het is volop het seizoen om te genieten van asperges! Je kent vast en zeker de grootste klassieker à la Flamande met eieren, boter en verse peterselie. Maar laat je eens verrassen door deze nieuwe smaakcombinaties.

Smakelijk!

6x lekkere smaakcombinaties

De klassieke keuken

Asperges schillen: zo ga je te werk

  • Witte asperges moet je – in tegenstelling tot groene asperges – goed schillen, omdat de schil vezelachtig is, en niet lekker smaakt. Hoe je dat het makkelijkst doet? Met de vernieuwde (!) dubbele dunschiller uit de Libelle Lekker Shop! Gedaan met het klunzig geknoei: met de dunschiller schil je langwerpige groenten als asperges, schorseneren, wortelen en zelfs komkommers dubbel zo snel. Beloofd!

Dubbele dunschiller + aspergeschotel (€ 37,95 – shop ‘m hier)

  • Gooi de schillen niet weg, maar trek er bouillon van.
  • Snijd ook het houtachtige deel weg aan de onderkant.
  • Duw even met je vingernagel in de onderkant, om na te gaan tot waar je moet snijden.
  • Deze stukjes mogen mee in de bouillon.
  • Zorg dat de asperges min of meer even lang zijn.

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)