Bake Off Vlaanderen: zo maak je zelf de smeuïgste moelleux

Door Jolien Thieleman

Liep het water je ook in de mond toen de bakkers tijdens de technische proef zich aan een heerlijke moelleux waagden? Geen gemakkelijke opdracht, maar wél eentje om duimen en vingers bij af te likken!

Om het extra spannend te maken, kregen de bakkers gisteren een recept met gaten in én maar 35 minuten op de klok. Gelukkig kun jij het proberen met een volledig recept van Libelle Lekker én een zee van tijd om gezellig in de keuken te staan.

Hou je klaar en … bakken maar!

Meer Bake Off:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."