De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

De favoriete winterse pasta’s van de redactie

Door De Redactie

Met kaas, uit de oven, vol typische wintergroenten… Pasta smaakt altijd, ook nu. Benieuwd wat de favoriete recepten van onze redactrices zijn?

Moderedactrice Ingrid

Farfalle met halloumi! De stevige blokjes zoute halloumi en flinke portie groenten geven deze vegetarische pasta extra veel bite, lekker!’


Redactrice Carolien

‘Als er iemand komt eten, maak ik vaak de macaroni met feta en ham: altijd een succes! Dat het zo makkelijk en snel klaar is, is dan mooi meegenomen.’


Culiredactrice Sofie

‘Ik hou van dampende lasagne en varieer met de groenten naargelang het seizoen. In de winter is pompoen een van mijn favorieten, in het voorjaar ga ik eerder voor verse spinazie of broccoli. Handig om vooraf te maken als je gasten krijgt!’


Flow manager Inge

‘Zonder enige twijfel: pasta met vier kazen! Ik ben verzot op kaas. Als ik nooit meer oesters, truffel of kaviaar mocht eten, dan zou ik daar geen seconde van wakker liggen. Kaas daarentegen… Het is wellicht een caloriebom, maar dat heb je al eens nodig in de winter, hè.’


Lifestylecoördinator Greetje

‘Simpel en toch lekker luxueus: ik hou van de smaak van truffel. Het maakt een pasta net iets minder doordeweeks, zeker als je er nog flink wat parmezaan bij raspt.’


Flow en planning coördinator Karolien

‘Pasta met roomsaus… heerlijk in de winter! Door de koemelkallergie van mijn zoontje – hij is er intussen uitgegroeid, hoera! – heb ik het jarenlang niet kunnen klaarmaken. Zo werd deze pasta met preisaus en spekjes een nieuwe klassieker bij ons thuis.”


Culiredactrice Carine

‘Pasta zonder kaas is géén pasta. Deze pasta met bloemkool en kaassaus is absoluut een favoriet. Mijn kaassaus maak ik altijd zelf: ik vertrek van een bechamelsaus, roer er een kuipje dubbelroomsmeerkaas door en doe er dan alle restjes kaas bij die ik in de koelkast vind. Echte comfort food!’


Partner Content