Desserts met confituur: 34 zoete toppers

Desserts met confituur: 34 zoete toppers
Tart, pie, cake with jellied fresh cranberries, bilberries and winter spices on a grey stone background. Copy space

In de hoofdrol of gewoon om je dessert iets smeuïger te maken: confituur is een trouwe bondgenoot in veel desserts. Vooral met de zomer in aantocht is confituur zo veelzijdig én vooral extra lekker. Want met al het zoete fruit in de winkels (of uit eigen tuin) maak je zo zelf enkele potjes. 

Maak zelf de lekkerste confituur

Hoeveel pectine gebruik je en welk fruit is wanneer het best om lekkere gelei, marmelade of confituur van te maken? Wat is het verschil tussen deze drie trouwens? Alle antwoorden vind je deze week in de speciale pocket ‘zelf confituur maken’ in je Libelle magazine (week 20).

Inclusief een handig stappenplan boordevol weetjes, tips en variaties van meloen-muntconfituur tot rodebessengelei. Mis ‘m niet!

confituur

Lees ook: 10x homemade confituur met rood fruit

34x dessert-toppers

Eens zelf gemaakt (of gekocht) smaakt confituur niet alleen op een boterham of toast, maar het past ook in tal van desserts. Wat dacht je van een zelfgemaakte frangipane of een heerlijke rolbiscuit? Keuze te over! Mmm, van welk receptje ga jij watertanden?

 

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)