Zoete zonde: 10 lekkere desserts met witte chocolade

Zoete zonde: 10 lekkere desserts met witte chocolade

Ben jij een echte zoetekauw en krijg je maar niet genoeg van lekkere desserts? Dan ben je vast ook fan van witte chocolade. Laat je daarom inspireren door deze 10 lekkere desserts met witte chocolade. Stuk voor stuk om duimen en vingers bij af te likken!

Witte chocolade bevat geen cacaopoeder, maar enkel cacaoboter, melkproducten, suiker en eventueel smaakaroma’s. Omdat er geen bitter cacaopoeder in zit, heeft het al snel een mierzoete smaak. Om witte chocolade succesvol te verwerken in een dessert moeten we dan ook op zoek gaan naar een juiste smaakbalans.

Dat betekent simpelweg dat we frisse en zure elementen moeten toevoegen om het zoete en zware van de chocolade te compenseren. Denk bijvoorbeeld maar aan combinaties met frambozen, citroen, roomkaas en yoghurt.

Lekkere desserts met witte chocolade

Meer lekkers

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)