8x cake die je moet proeven!

8x cake die je moet proeven!

Een cake, daar is iedereen dol op! Ideaal voor verjaardagen, tussendoortjes of als verrassing op tafel tijdens koude herfstdagen. Probeer één van onderstaande toppers met chocolade, appel, honing of bosbessen. Wedden dat je niet kunt weerstaan aan een tweede plakje?

Niet te graag, graag

Zet je oven zeker niet te warm, want dat veroorzaakt scheurtjes. De barsten worden veroorzaakt door een te warme oven. Die zorgde immers al voor een korstje voordat het beslag de kans kreeg om te rijzen. Daarom zal de bovenzijde openscheuren.

Geduld is een schone deugd

Ben je benieuwd naar het resultaat? Dat begrijpen we, maar oefen nog een beetje geduld.  Als je de ovendeur tijdens het eerste halfuur opent, zal je cake inzakken. Controleer altijd aan het einde van de baktijd of ‘ie helemaal gaar is. Prik met een metalen spiesje in het midden. Hangt er geen deeg meer aan? Dan is hij klaar.

Ontdek meer:

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)