Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

8x cake die je moet proeven!

Bloem, boter, suiker en eieren... de basis voor een lekkere cake waar iedereen dol op is! Ideaal voor verjaardagen, tussendoortjes of als verrassing op tafel tijdens koude herfstdagen. Probeer één van onderstaande toppers met chocolade, appel, honing of bosbessen. Wedden dat je niet kan weerstaan aan een tweede plakje cake? 

Ook naar ‘Bake Off Vlaanderen’ gekeken gisteren? De kandidaten bakten een heerlijke vruchtencake. En wij? Wij kregen spontaan zin om te oven aan te zetten en zélf een cake te bakken. Onze favoriete recepten vind je in dit artikel!

Een cake, daar is iedereen dol op! Ideaal voor verjaardagen, tussendoortjes of als verrassing op tafel. Probeer één van onderstaande toppers met chocolade, appel, honing of bosbessen. Wedden dat je niet kunt weerstaan aan een tweede plakje?

Niet te warm, graag

Zet je oven zeker niet te warm, want dat veroorzaakt scheurtjes. De barsten worden veroorzaakt door een te warme oven. Die zorgde immers al voor een korstje voordat het beslag de kans kreeg om te rijzen. Daarom zal de bovenzijde openscheuren.

Geduld is een schone deugd

Ben je benieuwd naar het resultaat? Dat begrijpen we, maar oefen nog een beetje geduld.  Als je de ovendeur tijdens het eerste halfuur opent, zal je cake inzakken. Controleer altijd aan het einde van de baktijd of ‘ie helemaal gaar is. Prik met een metalen spiesje in het midden. Hangt er geen deeg meer aan? Dan is hij klaar.

Cake: de lekkerste recepten

Ontdek meer heerlijke recepten:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!