10x het lekkerste gebak bij de koffie

10x het lekkerste gebak bij de koffie

Libelle Lekker & Philips

Niets zo gezellig als homemade gebak bij de koffie. Uit deze 10 recepten voor zelfgebakken cake en taart haal je vast en zeker inspiratie!

Of je nu zin hebt in cupcakes, appelgebak of een decadente taart, zet er een dampend kopje koffie bij en het wordt een echt genietmoment. Met de SENSEO® Switch kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan koffiesmaken en drink je dus altijd de koffie die jij het lekkerste vindt, mét een rijke crèmelaag!

Koffie om te delen, of lekker voor jezelf?

Philips ontwikkelde met de SENSEO® Switch een handig 2-in-1-toestel dat het gemak van een koffiemachine voor 1 of 2 kopjes combineert met een filterkoffiemachine die werkt met klassieke gemalen koffie. Met één druk op de knop kies jij welke koffie je wilt en wissel je van functie. De DualBrew-technologie zorgt er immers voor dat elke kop koffie en elke kan filterkoffie perfect worden gezet met de juiste hoeveelheid druk en de juiste hoeveelheid water. Dus verwen jezelf met een gebakje bij de koffie, of vraag je vriendinnen op bezoek. Afhankelijk van het moment, zet je die koffie met de SENSEO® Switch van Philips.

De SENSEO® Switch praktisch

  • De SENSEO® Switch van Philips is verkrijgbaar in zwart, wit en rood voor een adviesprijs van € 109,99.
  • Eén kopje zetten duurt 30 seconden. Kies je voor de filterfunctie dan kun je tot 7 koppen tegelijkertijd zetten in 8,5 minuut.
  • Het lekbakje is verwijderbaar, je kunt dus je favoriete kopjes, groot of  klein, gebruiken. Het toestel schakelt zichzelf uit om energie te besparen. Wanneer het tijd is om te ontkalken, gaat er een lichtje branden.

senseo switch

Welk van deze 10 recepten kies jij?

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)