Goedgekeurd tijdens hittegolf: deze verfrissende gazpacho

Je hoort het ons niet vaak zeggen, maar het is bijna geen weer om te eten. Met de nadruk op bijna, want honger en vooral zin hebben we altijd. De ideale lunch voor vandaag? Een pittige, zomerse en vooral koude soep: gazpacho.

Koud aanbevolen

Het zuiderse gerecht op basis van tomaten komt het best tot zijn recht wanneer hij ijskoud wordt geserveerd. Werk daarom zeker af met enkele ijsblokjes.

Je hebt geen vuur, oven of andere warmtebronnen nodig (oef!) en de soep is in een wip gemaakt.

Onze favoriet? Deze klassieke gazpacho:

Maar ook deze variaties zijn het proeven waard!

Smakelijk!

Heerlijk verfrissend

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."