Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

12x heerlijke recepten voor op je paasbrunch

Door De Redactie

Op de ochtend van Pasen zijn de kinderen vaak zeer ongeduldig om paaseieren te zoeken. Sla het ontbijt dan ook eventjes over en ga voor een heerlijke brunch. Nodig wat vrienden en familie uit en schuif samen aan tafel. En als dessert? Een lekker paasei natuurlijk!

Op de ochtend van Pasen zijn de kinderen (en ook wij) vaak ongeduldig om paaseieren te zoeken. Sla het ontbijt dan ook eventjes over en ga voor een heerlijke paasbrunch. En als dessert? Een lekker paasei natuurlijk!

Heerlijke hapjes voor de paasbrunch

Niets dat je paasbrunch zo smakelijk begint als met hapjes. Deze recepten zijn simpel te maken, maar oh zo lekker! Bovendien zien ze er extra mooi uit.

Lentefrisse paasgerechten

Een roerei, asperges, lamsvlees en ovengegaarde kip: allemaal lekkere gerechten die perfect zijn voor de lente én voor je paasbrunch. Zet ze gezellig op tafel en smullen maar!

Feestelijke desserts

Na een heerlijke brunch, is het tijd voor dessert. Speciaal voor Pasen in een feestelijk jasje! Deze recepten zijn alvast heerlijk én makkelijk om op voorhand te maken. Ook extra leuk om samen met de kinderen te kokerellen.

Wil je nog meer tips om je paasbrunch tot in de puntjes te verzorgen? Klik dan snel hier en ontdek meer recepten, tips én leuke versierideetjes!

Meer over Pasen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!