Heerlijk met havermout

Door De Redactie

Havermoutpap kent iedereen wel. Maar wist je dat je er ook pannenkoeken mee kan maken? Of vis mee paneren?

[LINK_TEXT id=1] is hip. Mensen associëren het vaak met havermoutpap, maar je kan er zoveel meer mee doen. Je kan havermout in allerlei soorten gerechten verwerken. Wij kozen er voor jou drie uit!

 


 

 

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op Libelle Lekker.
Vergeet ook zeker niet onze andere artikels over havermout te lezen, hier staan overheerlijke tips in!

[LINK_TEXT id=3]

[LINK_TEXT id=4]

[LINK_TEXT id=5]

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."