©Lannoo

Geen kookinspiratie? Dit (gratis) digitale ‘quarantaine-kookboek’ is je beste keukenhulp

Door Rani Merckx

Door het coronavirus eten en koken we meer dan ooit thuis. En dat we met z’n allen heel wat tijd in de keuken doorbrengen, daarvan getuigen al die heerlijke foto’s van versgebakken brood, wafels en zomersalades op sociale media. Maar wat als je stilaan kookinspiratie uitgeput raakt? Gelukkig is er nu een volledig gratis digitaal kookboek, vol met ‘quarantaine-recepten’ van onze eigen Libelle Lekker-collega’s én Belgische chefs!

Inspiratie zoek?

Al even geen restaurantbezoekjes meer, dus gaan we meer dan ooit aan de slag in de eigen keuken. Maar na al die weken raakt de inspiratie misschien stilaan op… Zeker met kieskeurige kinderen in huis is het geen sinecure om voor variatie te blijven zorgen én gerechten op tafel te toveren die het hele gezin lekker vindt. “Alweer spaghetti”, “alweer spruitjes”, “alweer vis” … Het klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren…

Weet je ook écht niet meer wat te koken? Wel, (kook)hulp is onderweg!

#blijfinuwkot-kookboek

Gelukkig is er goed nieuws voor inspiratieloze dagen: Uitgeverij Lannoo bracht een gratis digitaal kookboek uit vol heerlijke ‘quarantaine-gerechten’ van onder andere onze eigen Libelle Lekker-collega’s, Pascale Naessens, Rani de Coninck en andere Belgische topchefs. Ze hebben héél wat lekkers gebundeld in één digitaal kookboek dat je in slechts een paar muisklikken kunt bemachtigen!

Download hier jouw digitale kookboek

Bakken, braden, koken, mixen, stomen, stoven. Van de klassieke keuken over verrassend vegetarisch tot eenvoudig comfortfood. Ideeën bij de vleet, in het #blijfinuwkot-kookboek van Lannoo!

Hoe downloaden? Simpel!

  1. Vul je gegevens hieronder in en download jouw gratis digitaal kookboek.

 

Veel kookplezier!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content