© Leonidas

Wat er in je schoentje zit? Leonidas natuurlijk!

Door De Redactie

Hoor wie klopt daar, kinderen? ‘t Is Leonidas, die in afwachting op de goedheiligman al heel wat zoete lekkernijen in je schoentje strooit.

In samenwerking met Leonidas.

Wie zoet is, krijgt Leonidas-lekkers …

… en daar maak je klein én groot gelukkig mee. Want Sinterklaas is niet alleen hét kinderfeest bij uitstek, het staat ook synoniem voor gezelligheid, brieven schrijven en de geur van chocolade, véél chocolade. En dat vinden ze bij Leonidas ook.

Van lekkere sinterklaasballetjes en chocoladefiguren tot marsepein en gouden munten: Leonidas strooit ook dit jaar gul met lekkernijen voor al die brave kinderen!

1. 8 sinterklaasballetjes

Leonidas Sinterklaas
© Leonidas

Wie kent die overheerlijke sinterklaasballetjes met leuke patronen nou niet? Dit jaar hebben de Meester-Chocolatiers van Leonidas twee nieuwe smaken voor je klaar: eentje met vanille en met praliné karamelsmaak. Voor deze en alle andere smaakbommetjes springen kleine én grote kinderen een gat in de lucht!

Ontdek hier alle soorten sinterklaasballetjes en laat je verrassen door hun heerlijke smaak!

2. Gouden Leonidas-munten

© Leonidas

Ook onmisbaar in ieders schoentje: de gouden chocolademunten van Leonidas. Goud maakt misschien niet gelukkig, maar de gelukkige gezichtjes van je (klein)kinderen bij het zien van de Leonidas-munten zijn goud waard!

Ontdek hier de gouden munten om op schattenjacht te gaan en te genieten van heerlijke Belgische melkchocolade van topkwaliteit.

3. Chocoladefiguren

© Leonidas

Geen kinderfeest is compleet zonder chocoladefiguren, toch? Deze wonderlijke chocolade-creaties zijn hét symbool van Sinterklaas. Ga je voor een sint-, paard- of pietfiguurtje, in pure, witte- of melkchocolade? Wat je ook kiest: smullen wordt het vast en zeker!

Ontdek alle chocoladefiguren van Leonidas hier.

Benieuwd naar deze en heel wat andere zoete lekkernijen van Leonidas? Surf naar leonidas.com en ontdek het hele assortiment.

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content