Libelle Lekker! (februari 2011)

Door De Redactie
  • Een heet menu voor twee
  • Zeven zoete zonden
  • Samen koken, mannen weten waarom
  • 28 dagen lekker eten

 

Koken en proeven



  • Peper in de keuken: pittige recepten voor een vurige Valentijn

  • Lentebouillons

  • Goddele chocolade

  • Kleine chefs: pannenkoeken voor kleine zoetebekken

  • Graag traag: makkelijker vind je ze niet, 5 slowfood-recepten

  • Slim van Tim: soesjes met banketbakkersroom

  • 28 dagen lekker eten

  • Toetje: een heerlijke peperkoekterrine

Reizen & ontdekken



  • Alex Agnew en Tim Teck

  • Verzot op chocola: op bezoek bij meester-chocolatier Dominique Persoone

  • Brugge

  • Spicy India

Lezen & ingrediënten



  • Blind geproefd: Libelle Lekker!-lezeres kookt voor Stéphane Buyens

  • In de club: vrouwen aan de macht bij kookclub Comme Chez Nous

  • 3 x skrei

  • De perfecte kaasplank

Vaste waarden



  • Apero: hete nieuwtjes en spullen om van te smullen

  • Koesterkookboek: favroeten van de redactie

  • De 7 kookzonden: chefkok Kobe Desramaults

  • Wijn

  • Ratatouille: sappige column

  • De enige echte goulash

  • In de frigo van Sabine Appelmans

  • Mag het iets meer zijn: van rode curry tot geneesmiddel…zo veelzijdig is saffraan

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."