Libelle Lekker! vernieuwd

Door De Redactie

Vanaf donderdag ligt de volledig vernieuwde Libelle Lekker! in de winkel. Laat je verleiden door overheerlijke gerechten met het beste van het seizoen, de leukste culinaire adresjes en een maandmenu met makkelijke recepten voor elke dag. In het weekend mag het iets meer zijn, dan heb je alle tijd om samen te koken én te genieten.

Libelle-hoofdredacteur Mie: "Met Libelle Lekker! dromen we van gezelligheid aan tafel, van tinkelende glazen en sprankelende gesprekken. En uit de oven komt een Lekker!-gerecht."

Chef redactie Tom geeft vijf redenen waarom je deze nieuwe Libelle Lekker! niet mag missen: "Een maandmenu met snelle en gezonde toppers, zeven verfijnde pastagerechten om gasten te imponeren, een dossier over de stijgende populariteit van gin, Ilse Van Hoecke interviewt Jonas Van Geel op restaurant en zondag is bakdag met overheerlijke wafels."

[LINK_TEXT id=1] en geniet van nóg meer recepten waarvoor iedereen graag aan tafel komt. Koop nu Libelle Lekker! voor €4,50 via [LINK_TEXT id=2] en krijg dit nieuwe nummer thuis geleverd.

 

Partner Content