Libelle viert feest met Roger van Damme

Door De Redactie

Stip zaterdag 14 november alvast aan in je agenda. Want dan kun je een hele dag kookdemonstraties volgen in Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Topchef Roger van Damme leert je de knepen van het vak tijdens een nieuwe editie van Libelle Kookt.

Wat valt er te beleven?

Libelle Lekker!-chefs geven vijf zaterdagen lang boeiende kookdemonstraties in Waasland Shopping Center. Op het centrale plein staat een keuken en per sessie kunnen 15 deelnemers de chef aan het werk zien én zijn of haar kookkunsten proeven. Er komen verschillende thema’s aan bod.

Deze keer koken we met Roger van Damme en draait alles rond de 70e verjaardag van Libelle.

Wat staat er op het menu?

Roger maakt een overheerlijk verrassingsdessert voor alle mensen die plaats nemen in de keuken. Ook de omstaanders worden getrakteerd op zelfgemaakte cupcakes door Roger. Zeker niet te missen dus!

Waar en wanneer?
Op zaterdag 14 november van 10.30 tot 18 uur in Waasland Shopping Center, een echt shopparadijs met 140 winkels op één gelijkvloerse verdieping én gratis parking.

Schuif mee aan tafel!
Wil je plaatsnemen in Rogers keuken van Kvik? Meld je dan vanaf 10 uur aan op onze Libelle-stand en geniet van de kookkunsten van Roger vanop de eerste rij! Bovendien ga je naar huis met een leuke goodiebag.

De volgende Libelle Kookt vindt plaats op 12 december, opnieuw in Waasland Shopping Center.

 

 

Partner Content