Lentekriebels in Libelle Lekker

Door De Redactie

Ook in Libelle Lekker is het lente! We vullen alvast onze picknickmand met de heerlijkste salades, pasta’s, quiches… Puur genieten.

Als de eerste zonnestralen komen piepen, doen wij niets liever dan de natuur in te trekken. Met onze originele ideetjes vul je in geen tijd je picknickmand of zet je de lekkerste gerechtjes op je tuintafel. Wat dacht je van een broodje falafel, een pasta met pancetta of een pizza met snijbiet? En daarbij drink je dan een glaasje zelfgemaakte limonade. Ja, het buitenleven is heerlijk bij Libelle Lekker!

Asperges op hun best

Iedereen kijkt al maanden uit naar de eerste nieuwe asperges. Wij gaan volop aan de slag met het witte goud. In een soepje, op een quiche, krokant geroosterd of bij een mals stukje lamsvlees: ze doen het altijd goed. Er zijn natuurlijk nog meer producten die nu op hun best zijn. Met rabarber scoor je gegarandeerd, want de stengels zitten bomvol smaak. En wil je eens flink uitpakken de komende weken, ga dan voor zo’n verser-dan-vers-aprilvisje. Genieten…

En nog meer lekkers

Natuurlijk geven we je ook deze maand snel-op-tafel-toppers voor elke dag, allemaal even makkelijk én  smakelijk. Bovendien nemen we je mee op een ‘dolce vita’-tripje naar Zuid-Tirol, leer je alles over verse kruiden en duurzame visserij en maken we salades zoals échte sterrenchefs. In een van de 53 recepten vind je zeker je gading. En dan nu naar buiten!

 

Partner Content