De lekkerste mocktails maak je zelf

Droom jij ook stiekem al van parelwitte stranden, een helderblauwe zee en het zonnetje op je bolletje? Haal het vakantiegevoel alvast in huis met deze heerlijke alcoholvrije mocktails!

Geen zin in alcohol en op zoek naar iets anders? Probeer eens mocktails, dat zijn cocktails zonder alcohol. Deze zullen je zeker kunnen bekoren, misschien vind je ze zelfs wel lekkerder dan de echte!

Heerlijke mocktails

Als je denkt dat je het altijd bij spuitwater moet houden als je geen alcohol wil drinken, dan ben je fout. Deze cocktails zijn volledig alcoholvrij en superlekker! Hou jij wel van een gin-tonic, dan ben je wellicht fan van de mocktail met hibiscus of die met grantaatappel. Liever een mojito, dan raden we je pompelmoesmocktail aan. Het oog wil natuurlijk ook wat, wat dacht je van de prachtige roze icetea. Je waant je meteen op een roze wolkje.

Verfrissende homemade limonade

Wat dacht je van een lekkere limonade? Supermakkelijk om zelf te maken en een absolute topper bij jong en oud. Deze homemade limonades zullen je zeker smaken. Probeer bv die met sinaasappel, een klassieker met een twist of ga de exotische toer op met ananas en kokosnoot. Hou jij wel van een “specialleke” proef de limonade met matcha of rode biet. Nog goed nieuws: ze zijn allemaal gezond en laag in calorieën dus je kan er eens flink van doordrinken. Santé!

Bron en beelden: Libelle Lekker

Lees meer

Partner Content