Panna cotta: basisrecept + 10x verrassend anders

Panna cotta: basisrecept + 10x verrassend anders

Panna cotta is een klassieker als nagerecht. Niet alleen ontzettend lekker, maar ook makkelijk de dag voordien te bereiden. Wij geven jullie graag het basisrecept en ook onze 10 favoriete recepten met deze topper. Laat het smaken!

Het basisrecept

In dit filmpje leggen onze collega’s van Libelle Lekker je stap voor stap uit hoe je de perfecte panna cotta maakt. Het recept vind je op de website.

10x verrassen met panna cotta

We selecteerden onze 10 favoriete (en verrassende!) bereidingen met panna cotta. De basis is altijd dezelfde, maar de afwerking is net iets anders. Voor één van deze receptjes vinden je gasten na zo’n uitgebreid feestmaal vast nog wel een gaatje om te smullen. Smakelijk!

Tip! Gebruik eens amandelmelk in plaats van gewone melk of in plaats van de helft van de room uit het oorspronkelijke recept. Amandelmelk smaakt een beetje zoet van zichzelf, dus je hoeft niet zoveel suiker te gebruiken.

Genieten van andere lekkere desserts:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)