De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Gebroken koekjes? Zo maak je er een heerlijk dessert mee!

Liet je per ongeluk een pakje koeken vallen en zijn ze nu allemaal gebroken? Gooi ze niet zomaar weg. Je kunt met die kruimels nog overheerlijke desserts maken. Laat je inspireren door deze receptenset met gebroken koekjes!

1. Gebroken koekjes in de crumble

Misschien wel de makkelijkste manier om gebroken stukjes (of zelfs zachtgeworden koekjes) te gebruiken, is ze onder een crumble te mengen.

2. Als taartbodem

De bodem van een kaastaart is vaak gebroken speculaas gemengd met boter. Maar je kunt dit evengoed doen met een ander koekje!

3. In een glaasje

4. In een beslag

5. In broodpudding

Geef je broodpudding een extra smaakje door de gebroken koekjes te verwerken in een broodpudding.

6. Als decoratie

7. Geef je granola een extra smaakje

Nog meer lekkers

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content