De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
20 Jul 2011 --- Raspberry and coconut macaroon on white ceramic plate --- Image by © Diana Miller/Corbis

Welke wijn serveer je bij het dessert?

Door De Redactie

Op het einde van een feestmaal is het tijd voor dessert. Desserts met fruit kunnen het best vergezeld worden door lichte, witte wijnen.

Wit en rosé zijn prima, liefst goed fruitig en zoet getint.Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Klassiek: Château Berbec 2003, Cadillac, Bordeaux, Frankrijk. Bij Carrefour Market, €8,35
  • Vernieuwend: B.A.T. Tement Berghausen 2006, Neusiedlersee, Oostenrijk. Bij Delhaize, 38 cl, €12,50

Het volgende receptje past trouwens perfect bij een rosé-wijn:

 

Klassiek: Château Berbec 2003, Cadillac, Bordeaux, Frankrijk. Bij Carrefour Market, €8,35

 

Vernieuwend: B.A.T. Tement Berghausen 2006, Neusiedlersee, Oostenrijk. Bij Delhaize, 38 cl, €12,50

Partner Content