Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
17 Apr 2012, Italy --- Italy, Trentino Alto Adige, Rovereto . Locanda D&D restaurant , Maso Sasso(Sasso di Nogaredo).Trota in carpaccio con erbette. --- Image by © Atlantide Phototravel/Corbis

Zo combineer je wijn met koude vis

Door De Redactie

Wijn en vis is een perfecte combinatie. Libelle stelt 2 wijnen voor die je koude visgerecht naar een hoger niveau tillen.

Droge witte wijn, goed fruitig en friszurig: dat is de perfecte combinatie. Bij gerookte vis kies je ook voor droog wit maar liefst met wat houtlagering:

  • Klassiek: La Villa Nanni Pinot Bianco 2014, Venetië, Italië. Bij Carrefour Market, €4,69
  • Vernieuwend: Jacob’s Creek Sauvignon Blanc 2014, Australië. Bij Albert Heijn, €6,69

Uittesten kan je altijd met deze koude taglierini met zalm en courgette:

 

Klassiek: La Villa Nanni Pinot Bianco 2014, Venetië, Italië. Bij Carrefour Market, €4,69

 

Vernieuwend: Jacob’s Creek Sauvignon Blanc 2014, Australië. Bij Albert Heijn, €6,69

Partner Content